Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Διάβασα: Τη συλλογή διηγημάτων ¨Κλεφτές ματιές" του Στέφανου Λίβου


Είναι το πρώτο e book που διάβασα στο κινητό μου και έγινε εθισμός!
Ο συγγραφέας Στέφανος Λίβος, μόλις φτάσουμε στην αντίστοιχη καρτέλα του site του stefivos.com μας προϊδεάζει για το τί θα συναντήσουμε.

"Τι κοινό έχουν μια έκρηξη σουπερνόβα, ένα σπίτι με θέα το Σηκουάνα, ένας ζωγράφος που φτιάχνει το πορτρέτο της ζωής του, ένας έρωτας που μένει κρυφός για μια ζωή, τα ματαιωμένα όνειρα μιας γυναίκας, και ένα φυλαχτό που ομολογεί μια αμαρτία;

Είναι όλα κομμάτια αυτού του βιβλίου, δεκατρείς ιστορίες σαν κλεφτές ματιές στις ζωές κάποιων ανθρώπων που αγαπάνε, πληγώνονται, μένουν μόνοι τους, θρηνούν τα όνειρά τους και κάνουν παθιασμένο έρωτα…"

Ιστορίες άρτια δομημένες, δίχως να πλατειάζουν στέκονται στο ουσιώδες. Με ρομαντική υφή και ευαίσθητη ματιά προσκρούει σε συμπεριφορές που πολλοί έχουμε υιοθετήσει. Φοβάμαι πως αν συνεχίσω θα μου ξεφύγουν spoiler και δεν το θέλω!


Αν θέλεις να αποκτήσεις και συ το ebook "Κλεφτές ματιές" μπες εδώ  και θα βρεις και άλλα έργα του ιδίου, που διανέμονται δωρεάν!

Αριάδνη



7 σχόλια:

  1. ευχαριστουμε γλυκια μου!
    ενδιαφερον πραγματι
    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ καλό! Και είναι και πολύ χρήσιμη η δυνατότητα αυτή που δίνουν τα free e-books. H τεχνολογία για άλλη μια φορά μας προσφέρει ευκολίες!
    Να έχεις μία όμορφη μέρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή όταν λέω πως αποκλείεται να κάνω κάτι, στο τέλος το... λούζομαι, έχω γίνει φαν των ebooks! Εννοείται πως θα το τσεκάρω το συντομότερο! Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Ευχαριστούμε!
    ΣΜΟΥΤΣ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σαι καλά για τις πληροφορίες και να σου πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει e-book! Δεν ξέρω, είναι το ίδιο σαν να κρατάς το βιβλίο στο χέρι;
    Πάντως θα μπω στο σάιτ να μάθω σχετικά γιατί το θέμα είναι ενδιαφέρον
    Να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτείνω να κατεβασετε την εφαρμογη aldiko για κινητα και ταμπλετς απο το Google Play store και να διαβαζετε τα ebooks απο εκεί. Θα σας αφηνει στην τελευταία σελίδα που διαβασατε δίχως να χρειαζεται να θυμαστε που σταματησατε καθε φορα :)

      Διαγραφή
  5. αα, πολύ ωραία πρόταση Αριάδνη! ευχαριστούμε για το Link! φιλάκια, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα!! Φαίνεται πολύ καλό και πάω να το κατεβάσω...
    Ευχαριστούμε πολύ Αριάδνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή